Restaurant Burg din Bran

Stresat să nu stau în coloană pe Valea Prahovei, vinerea trecută am ajuns în Bran în jurul orei 10 dimineață. Și, pentru că am sărit peste micul dejun, iar până la preluarea camerei unde aveam cazare trebuia să mai aștept vreo două ceasuri, am căutat un loc decent unde să beau o cafea și să mănânc ceva.

După ce am dat o tură prin localitatea devenită celebră datorită castelului, am ajuns la cafe-bar-restaurant Burg.

Înainte, am avut o tentativă la o cârciumă de lângă acest local, unde mesele erau pline de praf și timp de zece minute am fost ignorat, așa că eram ”setat” că îmi voi lua ”țeapă”.

Din fericire, nu a fost așa. Servirea a fost rapidă, mâncarea bună (am comandat cafea și omletă), iar prețurile decente.

Am plătit 55 de lei pe două omlete, trei cafele și un ceai.

Spațiul, inclusiv grupul sanitar, erau curate, bine întreținute, iar designul interior interesant.

Recomdare făcută de Marius Nica

Trimite-ne recomandările tale

Dacă și tu ai pe cineva pe care să îl recomanzi cititorilor noștri, fie că este instalator, electrician, profesor, medic sau vânzător sau firmă de ale cărei produse sau servicii ai fost mulțumit, trimite-ne experiența ta și un număr de telefon pe adresa redactie@observatorulph.ro, pe WhatsApp la 0785 075 112, pe facebook.com/ObservatorulPrahovean.

alte Recomandări

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recomandări populare

Medicul Irinel Totolici de la Spitalul CFR Ploiești

Prin natura meseriei am ajuns să cunosc mii de oameni. Și zilnic cunosc oameni noi. Cu unii interacționez doar pentru câteva momente, alții revin...

Notariat Botezatu. Un tip deschis, glumeț.

Prima interacțiune a mea cu un ploieștean a fost cu Ionuț Botezatu, notarul la care am făcut actele casei. Un tip deschis, glumeț. Ulterior, toate...

Leo Chelboiu – antrenor personal

Pentru prima mea recomandare n-am stat prea mult pe gânduri. Pentru că nu frecventez saloane sau coaforuri, nu...